Acu klik gak so sinih

Kelate Bereh!!!

Thursday, May 28, 2009

Y!SUPRA Yahoo Chat Client terbaik untuk elak serangan booter


Bosan dengan booter yang selalu mengacau di room chat yahoo? Y!supra jalan penyelesaiannya
chat client ini senang digunakan dan interface nya juga seperti yahoo massenger biasa

Download di sini
http://www.ziddu.com/download/4929222/yahoosupra.zip.html

Video tutorial cara-cara nak mengunakan nya

Tuesday, April 7, 2009

Elak Dari Serangan Booter di Yahoo Rooms


Bosan selalu kena bom dgn booter?? bosan dgn message yg bukan-bukan?
Gunalah Yahoo YTK Lite , senang tak kacau Yahoo Messenger biasa , mudah digunakan

Download kat sini
http://www.ziddu.com/download/3188446/ytklitev1.5build410beta.rar.html

Convert Your Media to Anything you want


Convert your video, Youtube , Flash Video, music and etc to anything your want with Magic Converter

Download the software with activation key free!!!
http://www.ziddu.com/download/3188587/Magic_Video_Converter_v8.0.8.25.zip.html

Saturday, April 4, 2009

Pastikan Komputer anda Selamat dgn Anti Virus Terbaik


Apa Khabar member2 chatter semua , Virus komputer salah satu penyebab komputer menjadi slow dari segi Connetion Internet dan Komputer permomance itu sendiri , di anggarkan serangan virus berlaku setiap hari
Jadi Perisaian Anti Virus amat-amat peting sekali dan perhatiaan!! jgn sekali2 mengunakan perisaian anti virus percuma , nama pun dah percuma jadi pertahanannya tidak menyeluruh
Disini saya sedia kan Anti Virus Kapsersky version terbaik iaitu Version 7 dan 8 bersama-sama key atived yg valid lebih dari seratus hari
Kasperksy anti virus masih menjadi top 5 anti virus yg terbaik di dunia

Kaspersky Internet Security 7
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4151638/kis7.0.1.325en.exe.html

Activation Key for Kapserksy Internet Security 7
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4192891/kaspersky7key200days.zip.html


Kaspersky Internet Security 8
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4152273/kaspersky_internet_security_8.rar.html

Activation Key for Kapserksy Internet Security 8
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4192892/kasprsky8key200days.zip.html


* Saya akan update semua key jika key itu di blacklist ( saya juga pakai kaspersky)

Wednesday, April 1, 2009

DennyBuddy Coded By ~~XTerror~~ ( Buang Yahoo ID dalam List Yahoo)


Yahoo Tools nih untuk buang terus Yahoo id kita di dalam yahoo list kawan contoh katakan kita tak nak yahoo id kita di dalam yahoo messenger kawan kita - Yahoo tools nih boleh laku kan

Download sinih
http://www.2shared.com/file/5204909/...ny_Buddyy.html
http://www.4shared.com/file/95589602...ny_Buddyy.html
http://rapidshare.com/files/214892035/Denny_Buddyy.zip

Monday, March 30, 2009

Nok gapo2 silo hantar ikut sinih