Acu klik gak so sinih

Kelate Bereh!!!

Thursday, May 28, 2009

Y!SUPRA Yahoo Chat Client terbaik untuk elak serangan booter


Bosan dengan booter yang selalu mengacau di room chat yahoo? Y!supra jalan penyelesaiannya
chat client ini senang digunakan dan interface nya juga seperti yahoo massenger biasa

Download di sini
http://www.ziddu.com/download/4929222/yahoosupra.zip.html

Video tutorial cara-cara nak mengunakan nya

Tuesday, April 7, 2009

Elak Dari Serangan Booter di Yahoo Rooms


Bosan selalu kena bom dgn booter?? bosan dgn message yg bukan-bukan?
Gunalah Yahoo YTK Lite , senang tak kacau Yahoo Messenger biasa , mudah digunakan

Download kat sini
http://www.ziddu.com/download/3188446/ytklitev1.5build410beta.rar.html

Convert Your Media to Anything you want


Convert your video, Youtube , Flash Video, music and etc to anything your want with Magic Converter

Download the software with activation key free!!!
http://www.ziddu.com/download/3188587/Magic_Video_Converter_v8.0.8.25.zip.html

Saturday, April 4, 2009

Pastikan Komputer anda Selamat dgn Anti Virus Terbaik


Apa Khabar member2 chatter semua , Virus komputer salah satu penyebab komputer menjadi slow dari segi Connetion Internet dan Komputer permomance itu sendiri , di anggarkan serangan virus berlaku setiap hari
Jadi Perisaian Anti Virus amat-amat peting sekali dan perhatiaan!! jgn sekali2 mengunakan perisaian anti virus percuma , nama pun dah percuma jadi pertahanannya tidak menyeluruh
Disini saya sedia kan Anti Virus Kapsersky version terbaik iaitu Version 7 dan 8 bersama-sama key atived yg valid lebih dari seratus hari
Kasperksy anti virus masih menjadi top 5 anti virus yg terbaik di dunia

Kaspersky Internet Security 7
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4151638/kis7.0.1.325en.exe.html

Activation Key for Kapserksy Internet Security 7
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4192891/kaspersky7key200days.zip.html


Kaspersky Internet Security 8
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4152273/kaspersky_internet_security_8.rar.html

Activation Key for Kapserksy Internet Security 8
Download Here
http://www.ziddu.com/download/4192892/kasprsky8key200days.zip.html


* Saya akan update semua key jika key itu di blacklist ( saya juga pakai kaspersky)

Wednesday, April 1, 2009

DennyBuddy Coded By ~~XTerror~~ ( Buang Yahoo ID dalam List Yahoo)


Yahoo Tools nih untuk buang terus Yahoo id kita di dalam yahoo list kawan contoh katakan kita tak nak yahoo id kita di dalam yahoo messenger kawan kita - Yahoo tools nih boleh laku kan

Download sinih
http://www.2shared.com/file/5204909/...ny_Buddyy.html
http://www.4shared.com/file/95589602...ny_Buddyy.html
http://rapidshare.com/files/214892035/Denny_Buddyy.zip

Monday, March 30, 2009

Tukar Password Yahoo Messenger dgn Cepat


Ramai member2 chat dok tanya mcm mana nak tukar password , susah laa nak tukar password
ok sekarang ada yahoo tools nih yg boleh tukar password dengan cepat

* ingat daftar semua ocx dan dll file untuk semua yahoo tools function

Download sinih

http://www.2shared.com/file/4250645/4a047876/YPasswordChanger.html
http://rapidshare.de/files/40869654/...anger.rar.html
http://www.sendspace.com/file/mxalpg

Ads Destory - Buang Iklan yang serabut perut di Yahoo Messenger



Yahoo tools nih boleh buang semua iklan2 yg menganggu Yahoo messenger Anda

Download sinih

Exponelo.com | Auto Creador de Mirrors!! - Download - AdDestroy46.zip
RapidShare: Easy Filehosting
2shared - download AdDestroy46.zip
Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem!

Daftar OCX file supaya segala Yahoo Software Function


Ok kawan2 kalau nak software yahoo tools function kena masuk kan semuo missing ocx dan dll file di dalam system32 folder kalau tka software tuh tak funcion dan dia akan cakap "missing file" dia mintak lesen dan lain2

kat sinih kawe sedia kan satu software untuk memudah kan daftar semua file2 tersebut

Download sinih

http://www.sendspace.com/file/gngver
http://www.2shared.com/file/4393054/...eRegister.html
http://rapidshare.de/files/41060823/...ister.rar.html

Software nok check kawan2 online atau tidak



Download sinih

http://www.2shared.com/file/5205094/..._Checkerr.html
http://www.4shared.com/file/95592990..._Checkerr.html
http://rapidshare.com/files/21490301...e_Checkerr.zip

Buat Pitih Pree dgn Search Engine



Apo kaba Member Chatting tow

Tahu dok?? , lo nih kito bulih duit free dgn kito search di internet , bunyi supo tok cayo jah tapi Syarikat MYFRIENDS nih telah ikat kontrak 3 tahun dgn YAHOO , buke cale cale Company YAHOO tuh , dio bui pitih dale lingkungan USD0.04 satu search
Bendo Goni daftar dio pree jah tok tubik pitih modal pom sebutir abuk , Kalu sero nok wat pitih slow2 tuh boleh laa join sinih
kalu pening kecek dgn abam_koc kat room kelate 1

Bukti hok dio masuk ko dale akaun sayo


Click to Enlarge
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Click to Enlarge
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

hok nih yang terbaru pitih dale akaun
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


pitih dio akan bayarbilo cukup usd20 ikut PAYPAL atau pon dio bayar check ko alamat rumoh kito

Macemano nok daftar goni??

Sayo ado masuk terperinci caro2 nok daftar dgn contoh gamba

Nok daftar Klik bowoh tuh lepah tuh ikut arahan di gambar

http://www.myhpf.co.uk/apply001.asp?Friend=351806


Note - Klik kat gamba kalu nok besar gamba

Step 1
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 2
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 3 - Setting Homepage using FireFox
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 3.1 - Setting Homepage using Internet Explorer
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 4
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 5
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 6
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 7
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Step 8 - Finished
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


After registration let share your earning picture with me and my members, Good Luck

Stumble It!

Yahoo Chat Client ( Selain dari Yahoo Biasa)

MySpaceIM 1.0.756

MySpaceIM



sapo-sapo hok tok suko yahoo original tuh sero serabut perut boleh guno yahoo chat client hok lain

ado hok kebal bom ado hok anto room flooding mace2 lah pilih laa mano so nok

Semuo tuh boleh download sinih

YAHOO CHAT CLIENT << klik sinih weh kalu nok

Tukar Skin Yahoo Messenger anda biar come

Thunder Messenger


Bendo Free Lakow nis

gi sinih http://www.uptodown.com/en/search/yahoo-messenger-9-skin/

download mano hok come-come pah tuh install
kemudian restart yahoo messenger anda

tu dioo comam nyooo yahoo messenger demo

Menggunakan Multi ID Yahoo Messenger untuk Mengatasi Serangan Boot para Booter atau Lamer

Khususnya bagi anda yang senang nok bua atau chat di chat room tips dan trick berikut ini mungkin banyok membantu anda. Kita mengetahui bahwa MultiID dapat digunakan untuk masuk ke dalam suatu chat room atau beberapa chat room dengan 2 (dua) ID chat atau lebih. Dengan demikian anda boleh masuk ke dalam suatu chat room sekaligus dengan 4 ID. Ini hanyalah sebagai contoh. Nih kawe nok royat bagaimana tip dan trick mengatasinya serangan para booter atau pengebom Nakut mati

Masukkan 2 ID chat anda ke dalam satu chat room, lebih dari 2 ID semakin baik. Chat lah di chat room seperti biasa dengan menggunakan salah satu dari ID tersebut. Jangan gunakan dua-duanya. Dengan demikian satu ID anda akan parking saja disitu. Jika suatu saat anda kena boot dan anda jadi disconect, jangan ambil reaksi apa-apa. Biarkan saja. Anda masih bisa melihat pembicaraan di chat room karena masih ada ID anda yang parking disana. Mungkin Encik Booter masih nok tengoh loading nok bom ore lagi. Jika anda ingin masuk chat room lagi gunakan ID yang lain yang berbeza dari yang terkena boot dan masuklah ke chat room kembali. Anda tidak perlu payoh-payoh nok login lagi. Cukup invite saja ID yang anda nok masukkan ke chat room tersebut melaluiID satunya lagi yang masih parking di chat room. Dan kembalilah chat seperti biasa seolah-olah tidak ada apa-apa. Jika anda terkena boot anda telah siap dengan segala sesuatunya. Akan lebih baik lagi jika anda masuk menggunakan 3 atau 5 ID sekaligus. Sehingga ketika 1 dc karena kena boot anda masih boleh terus chat dengan ID yang lainnya.

Akan tetapi sering kali booter tidak hanya menyerang 1 ID atau beberapa ID, sering kali ID satu room di serangnya semua.( debe sungguh dio) Untuk keperluan ini. Anda boleh masukkan salah satu ID atau beberapa ID anda dengan chat client anti boot seperti Y Tunnel atau YahElite atau Yazak Dengan demikian anda tidak ikut terputus dari connection jika kena serangan membabi buta ini. Ini tentunya perlu menginstall beberapa chat client sekaligus di komputer anda. Jika komputer anda cukup bagus dan connection anda cukup baik. Cara ini boleh laa kebal sikit dari sekalo dan boleh untuk mengatasi serangan Encik booter. Biarkan saja Encik booter bangga. Jangan nampakkan anda seperti jadi korban ketika masuk ke chat room lagi. Biasa saja. Jika anda ingin mengetahui booter yang menyerang tersebut, anda bisa membalas dendam. Tapi saya sarankan jangan. Ini hanya akan menambah musuh anda.

Pendekatan personal kepada Encik booter boleh juga dilakukan untuk menghindari serangan mereka, langkahnya kurang lebih seperti berikut. Jika anda mengetahui siapa yang menyerang pura-puralah seperti seorang ore bodo bab2 yahoo nih dan tidak tahu apa-apa. Kemudian mitok kepada para booter tersebut untuk diajari cara-cara dan ilmu-ilmu mereka. Biasanya mereka akan bangga dengan hal ini. Jika mereka tidak mau membagi ilmu biarkan saja, Lagi pun anda juga hanya pura-pura. Kenali ID booter tersebut, jika anda bertuah booter tersebut boleh jadi saing anda atau guru anda yang akan melindungi anda dari serangan booter lainnya. Hal ini sangat berfungsi bila anda seorang perempuan atau menggunakan ID Perempuann. Ini tidak terlepas dari fakta bahwa kebanyakan para booter adalah ore jate lakow


Bagaimana Nak Cari Driver Di Internet

Perkara utama yang anda perlukan untuk mencari driver adalah nama bagi model hardware tersebut. Contohnya, nama bagi model graphic card saya adalah NVIDIA GeForce FX 5200. Jadi, apa yang perlu saya lakukan adalah menaip “NVIDIA GeForce FX 5200” di laman web Google. Untuk lebih spesifik lagi, saya taipkan “download driver NVIDIA GeForce FX 5200”. Google akan memaparkan hasil carian, dan link inilah yang akan saya klik untuk mencari driver tersebut.

cari-driver

Jika PC atau laptop anda berjenama (Dell, Compaq, HP, atau Acer misalnya), anda boleh terus taipkan nama bagi model PC/laptop itu. Biasanya nama ini ada dilekat bersama PC/laptop anda.

Satu lagi cara untuk mengetahui nama bagi model hardware anda adalah dengan menggunakan software. Cara ini adalah lebih mudah kerana anda tidak perlu terbelek-belek PC atau laptop anda untuk mencari nama driver. Hanya gunakan software ini dan ia akan memaparkan nama bagi semua komponen hardware yang berada di dalam komputer anda secara terperinci. Contoh software seperti ini adalah Everest dan PC Wizard.

Ringankan Yahoo Messenger Anda Dalam 5 Minit!

Ringankan Yahoo Messenger Anda Dalam 5 Minit!



Task Manager

Task Manager

Seperti MK, aku gemar cuba-cuba IM all-in-one yg lain seperti Miranda, Pidgin, Digsby dan Trillian. Walaupun mereka tampak hebat, tak de satu pon user friendly. Nak transfer file pon susah, apetah lagi nak voice chat atau webcam.

Satu masalah utama Yahoo! Messenger adalah ia terlalu berat. Terkadang membuat PC ‘hang’. Bile dah ‘hang’, macam-macam jenis jampi keluar. Lebih-lebih lagi bile kite tgh sibuk pujuk si-dia.

Jadi sebagai seorang Geek, saya telah melucutkan segale mende yg tak perlu dalam Yahoo! Messenger. Sebab tak penting pon feature-feature tersebut.

Konfigurasi Komputer: Windows XP Pro.
Versi Yahoo Messenger: Yahoo Messenger 6.1 [oldapps.com]

Cube lihat task manager ini. 26MB Yahoo! Messenger makan. Jadi, untuk mengetahui lebih lanjut, silalah lompat.

Default Yahoo!

Default Yahoo!

Sebelum ape-ape, baik korang uninstall dulu Yahoo! Messenger yg anda gunakan. Buka website OldApps dan download Yahoo! version 6.1. Kalau malas sangat, nah link untuk download.

Bile korg dah abes download, Install lah. Senang je install ni. Klik-klik Next je, yang lain tak payah kesah.

Siap je install, anda perlu login yahoo anda. Pastu anda akan dapat melihat seperti gambar di sebelah kanan ini. Inilah rupe ‘default’ Yahoo! Messenger.

Sudah ready untuk melucutkan feature yg tak penting dalam Yahoo! Messenger? Jom kite saksikan betape hebat nye NoktahHitam kite ini ;)

1. Tukar skin ke Classic.

Change Skin

Change Skin

Kelik pada “View”, pilih “Change Skin..”

Change Skin to Default

Change Skin to Classic

Nampak Indigo tu? Tukar ke “Classic”.

2. Betulkan preference.

Preference

Preference

Kat atas tu ade tules “Messenger”, klik tu. Kemudian “Preferences”. Lepas tu, ikut sebijik konfigurasi seperti di bawah.

Pastikan Yahoo Insider di tutup

Pastikan Yahoo Insider di tutup

Off kan semua sound. Kacau kerje je.

Off kan semua sound. Kacau kerje je.

Sorokkan atau 'Hide' SEMUA Content Tabs

Sorokkan atau 'Hide' SEMUA Content Tabs

Jangan Automatickan LaunchCast

Jangan Automatickan LaunchCast

3. Tutup Tabs yg Tak Perlu

Tutup Tabs yg tak Penting

Tutup Tabs yg tak Penting

Nak bukak seperti di atas pergi ke “View” kemudian klik “Show”. Pasti kan semua tade tanda Right lagi.

Sekarang kite tengok hasil die.

Yahoo! Messenger Telanjang

Yahoo! Messenger Telanjang

Sebagai penghormatan, aku memanggil ini sebagai Yahoo! Messenger Telanjang. Untuk orang minimalist mcm aku, mmg gemar tgk YM mcm ni. Sekarang restart balik Yahoo! Messenger.

Lightweight kan?

Lightweight kan?

Mule-mule tadi 26MB die makan, sekarang dah 16MB je. Kire ok la kan? Yang lebih tu korang bole godek2 lagi. Kalau nak kurang lagi, aku cadangkan ko tak payah YM.

Yahoo News


Recently Yahoo was changed all their servers and i founded the Unbootble Yahoo server which is cs130.msg.ac4.yahoo.com was dead and most of the booter programs not function any more but other server still function normally may be i think they change the server string only , Now Chatting turn to normal again , but i sure The booter maker will do something to play with yahoo

The best way is using third party chat client like Yazak , yahaven or Yahelite to make your chatting smooth from the room flooder or something like that

Yahoo third party chat client Website
Publish Post

Yazak
Yahaven
Yahelite


They is many way how to be Unbootble in Yahoo chatting and i will be update soon

By the way, Booter programs can make your PC works very slow because they used lot of your computer ram and also some booter programs may have virus hidden in your download file so be careful and using booter programs wisely

wisely??? hahaha i mean boot the annoying chatter away

Pergunoan Perkatean MUNG di Room Kelate 1

free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Sejak ambo chatim di room yahoo kelate1 ambo perhati kam , satu trend baru iaitu perkatoean MUNG!!

Ambo kelih ayak MUNG nih kerek di guno kam apo bilo chatter salos taip ayak atau ayak2 hok napok pelik atau pom beruncur lucu dan lucah

Coto ayak2 MUNG ye sering di guno kam

Yit Mung!!!
Lir Mung!!
dan mace2 lagi lah

semuo tuh hanyo semato2 gurawe untuk cerio kam room

nih dok alik ngejah jah pah ceros tapi tok ajim bulis

hahahaha

Blog Kelate 1 new face (Blog Kelate 1 berwajah baru)


For a while blog Kelate 1 was gone , and i have lot of request to make new blog about Yahoo Room Kelantan Chatters especially Room Kelantan 1

Now the new Blog Kelate 1 was louche today and i hope it will be stay for long

Blog Kelate 1 is all about Sharing and Friendship to all Yahoo Room Kelantan

Thanks for All Yahoo Kelantan Room for this support

Nok gapo2 silo hantar ikut sinih